Hapimagdraget

Kommentera
Hapimagdraget hösten 2016
Trots att tävlingen bara var ca 20 minuter hemifrån, så valde jag att tälta på plats. Mycket för stämningen men också för att vara på plats samt bra träning för hundarna. Fredag eftermiddag var jag och Pommer på plats. Jag lyckades övertala honom att köra, så han följde med. Vi byggde upp "campen" och jag satte upp mitt lilla tält. På kvällen körde vi även banan. Jag cyklade med Mythra och Zero. Stackars lilla flickan som fick göra grovjobbet så Zero bara sprang med. Maggie och Albin drog Pommer runt och de hade en jäkla bra fart.
Första starten på lördagen var med Jojo, cykling. Vi avslutade i ledning och hon skötte sig mycket bra hela banan igenom. Tycker att hon hade kunnat haft lite mera tryck, men så har vi inte tränat fart heller. Så jag är jätte nöjd.
Start nummer två för dagen, var löpning med Edda. Det bar iväg och det gällde bara att springa med och försöka sänka farten, vilket självklart inte gick. Men även där sprang vi in på en första plats. 
Dag 2
Först ut med Jojo. Bytte till en lite längre lina till dagens start. Hon sprang på med lite bättre tryck i steget och gjorde mig inte besviken. 3 sekunder snabbare och det slutade med vinst i klassen och ett silver till klubb och träningskamrater Jenny Lindberg 😊
I löpningen gick jag och Edda ut hårt, men jag fick tyvärr håll väldigt fort. Försökte stanna upp och springa långsammare vilket Edda absolut inte var med på. I den sista uppförsbacken släppte det lite och bi kunde löpa på lite bättre. Men tyvärr tappade vi allt för mycket. Det blev en andra plats. Jag är fortfarande väldigt nöjd med det men framför allt väldigt nöjd med Edda. Vi vann även backpriset.
En härlig helg med härligt folk. Nu laddar vi om för tävling i Stockholm i helgen. 😊💪
Tack till mina underbara sponsorer som gör tävlandet för mig och hundarna möjligt ❤️
🔸Aptus
🔸Vetzoo
🔸Vildmannensdrag
🔸Evidensia Jönköping
🔸Non- Stop Dogwear
Och självklart min underbara klubb ⭐️Jönköpings Brukshundklubb⭐️