Både bra och dålig dag

Kommentera
Morgonen började väldigt tidigt. Redan efter någon timme så fanns det inget att göra på jobbet, stämplade ut och åkte iväg och körde hundarna på en lugn runda på nästan 4 km. Tig det extra lugn då det var Maggies första dragträning efter operationen. Så de fick mest luffsa på i eget tempo. Så inte illa att hinna jobba och köra hundarna men ändå vara i säng vid 02.30 😁
Nu under kvällen har vi varit på smådjurskliniken i Jönköping och lärt oss lite om vattenbandet som vi ska börja använda oss av. Tack så jätte mycket Malin om allt. Zero är väldigt stel i ländryggen och har även en spänning i ljumsken som inte släpper trots massage och streching. Malin tyckte även att han hade ett kortare steg på vänster sida och ojämnt musklad. Så på torsdag ska vi åter till smådjurskliniken för utredning. Hoppas verkligen vara att det är en sträckning eller hederlig träningsvärk. Men för detta för att vara på den säkra sidan. Zero traskade på i vattnet och klagade inte allt för mycket. 
Maggie där emot var helt överlycklig över att få röra sig. Här var det spänst i benen och en allert och vaken dam i sina bästa år. Raska och säkra steg traskade hon på bra i vattnet, fint rörelsemönster i både skritt och trav. Men vi har lite att jobba med. Hon behöver bygga muskler. 
 
 Nu blir det lite lättare träning för Zero tills torsdag och utredningen är klar. Maggie där emot kan vi börja köra lite tyngre med nu.
Tack Jönköpings Smådjursklinik ❤️